Vrouwenkracht 1:1

Zachte kracht

Krachtig in zachtheid

OVER

Vrouwenkracht

Mildheid, krachtig, zacht, liefdevol, genieten, vrijheid, intuïtie, passie, hoopvol, onbevangen, spelen, creëren, vuur, sensualiteit, verbinden, vertrouwen en overgave

Veel krachtige bewuste vrouwen in de wereld komen in deze tijd tot het diepe besef, dat ze zich weer willen verbinden met hun vrouwenkracht en de doorgeschoten mannelijke energie weer gezond willen maken. Dat er weer balans komt, zoals de natuur het heeft bedoeld, in plaats van hoe de geschiedenis het heeft gemaakt.

Beweeg jij onbewust òf bewust maar ongewild, vaker vanuit de energie van wilskracht, maken, resultaten, details, analyseren, doorpakken, daadkracht, doen.
En kost de beweging naar ‘zijn’, leunen, rust, voelen, vertragen, verstillen gek genoeg soms meer energie, dan maar doorgaan.

Zo hoeft het niet zijn en dat laat ik je heel graag ervaren in jouw vrouwenkracht.
De vrouwelijke energie is namelijk de krachtigste energiebron van jou als vrouw. Dat ga je voelen, beleven en herinneren.

Jij krachtige vrouw
Jij bent een krachtige vrouw. Je kunt veel zelf dragen en staat stevig in je schoenen. Jij bent gekomen waar je nu staat dankzij je vermogen om te reflecteren en schuwt het niet om bloedeerlijk te zijn naar jezelf, juist ook over je schaduwkanten.
Jij bent een harde werker, een doorzetter, vastberaden en een steunpilaar voor vele anderen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een sterke persoonlijkheid.
Wellicht herken jij je wel in het gevoel:
“Niet iedereen kan mij dragen”

Je voelt ook dat er meer ruimte mag komen voor jou. Van binnen weet jij dat je je nog krachtiger en lichter voelt, wanneer ook jij je soms laat dragen. Waar het even niet hard hoeft, je niet hoeft door te pakken. Maar waar je juist even gedragen wordt in jouw stilte en vertraging. Waar jij je diep kunt verbinden met je vrouwelijke energie, jouw vrouwenkracht, zodat je mannelijke energie ook weer in balans komt.
Jij kunt het wel alleen, maar hoe fijn zou het zijn, wanneer dat niet hoeft!

Verbinding met je vrouwelijke energie, heelt ook je mannelijke energie

Ik kan jou dragen en ben jouw space holder, zodat ook jij even mag leunen, je het niet zelf hoeft te doen en je mag laten begeleiden door mijn zachte kracht.

Het maakt jouw leven zachter én krachtiger!
Krachtig in zachtheid
Zachte kracht

wat gaan we doen?

Ik neem je mee op reis naar binnen, naar jouw onderstroom. Om te ontdekken wat daar gezien en gevoeld mag worden.

Haal ik je uit de ratrace en breng ik je terug bij jezelf. Naar jouw essentie, jouw kracht.

Onder andere door een reis langs de 5 archetype vrouwen van de vrouwelijke energie in jou.

De zachte vrouw: liefdevol, sterk en verbindend
De sensuele vrouw: jouw vuur, passie, genot en humor
De wilde vrouw: vrij, autonoom, krachtig en moedig
De wijze vrouw: intuïtief, wijs, geaard, stabiel
De speelse vrouw: avontuurlijk, speels, onbevangen en hoopvol

Met welke energie van welke vrouw voel jij je verbonden?
En waar zou je je meer mee willen verbinden voor een zachter leven?
Wat zou er voor jou veranderen als je meer zou bewegen vanuit de vrouwelijke energie?

Waar ben je de verbinding kwijt geraakt?
Welke verhaal zit daaronder? En welk pijnstuk?
Wat heb jij meegemaakt in je leven, waardoor je zo hard bent gaan werken?

Thema’s als dragen en leunen worden nieuwsgierig onderzocht, je krijgt meer inzicht in je patronen, overtuigingen worden gezien en wordt er ruimte gemaakt om een nieuwe beweging te maken voor een zachter leven.

Denk aan opstellingen, meditatie, journalen, ademwerk, muziek, visualisatie, stilte, energetische oefeningen.
Uiteraard is er ruimte voor ontspanning en rust, maar een Vrouwekracht retreat heeft nadrukkelijk het karakter van persoonlijke ontwikkeling.

Vertragen, verstillen & verbinden met je vrouwelijke energie

Je bent meer dan welkom mooie vrouw!

Verschillende vormen
1. een dagretreat
2. meerdaags retreat aaneengesloten
3. meerdere losse (halve) dagretreats over een langere periode.

De retreats zijn in principe individueel.
Het kan ook samen met een vriendin. Voorwaarde is dat jullie je veilig genoeg voelen om met en bij elkaar de diepte in te gaan.

Je bent zo welkom bent voor een intensieve dag samenwerken met jouw vrouwenkracht.

Wellicht voel je dat je een aantal dagen ruimte mag maken voor je eigen proces en beweging. Samen onderzoeken we wat passend is en kunnen we bijvoorbeeld samen een dag of 2 tot 4 ergens heengaan (incl overnachting).

Of wellicht wil je over een langere periode vaker samenkomen voor maximale impact. Dan is het mogelijk om een traject op maat te maken. Bij deze optie is het mogelijk om met een combinatie van dagretreats en dagdelen te werken, maar waarin je ook gebruik kunt maken van mijn netwerk krachtige vrouwen die jouw ontwikkeling vanuit diverse expertises kunnen ondersteunen, vanaf minimaal 5 dagen.

Hoe een dag eruit kàn zien
Voorop gesteld dat iedere dag mag ontstaan, zonder vast omlijnd programma, kun je hier aan denken:
We starten met een landingsmeditatie, gevolgd door een intentiezetting voor de dag (of dagen).
Vanuit een rustige, geaarde energie keren we naar binnen en doe je een inquiry, waarbij het aanwezig blijven bij alles wat er in jou leeft de essentie is.
Vanuit deze inquiry ontvouwt de dag zich verder. De kans is zeer groot dat er een opstelling volgt op het thema wat zich laat zien, waarin ruimte is voor een helende beweging. Zacht ademwerk om te voelen en te verbinden. Een reis langs de 5 vrouwen, waarop een onderzoek volgt wat jij van deze vrouwen nodig hebt.

Kies je voor meerdere dagen achter elkaar, dan start iedere dag met een landingsmeditatie en gaan we iedere keer weer een laag dieper, waardoor er nog meer ruimte is om thema’s uit te diepen. Maar waarin er ook meer ruimte is voor vertraging en verstilling.

Mijn belofte aan jou
Mooie vrouw
Ik beloof je dat ik je in verbinding breng met jouw krachtige vrouwelijke energie. Ik laat je herinneren hoe het voelt om verbonden te zijn met je natuurlijkste krachtbron.
Ik bied jou een veilige, warme en liefdevolle holding space. Waarin ruimte is voor jouw verhaal en alles wat er in jou leeft.
Vanuit mijn intuïtie stem ik af op jou en laten we de dag zichzelf als het ware ontvouwen. Volgen we de beweging in jou, in een natuurlijke flow.
Begeleid ik je in de vertraging en verstilling, zodat jij zelf je innerlijke wijsheid kunt ophalen. Staan mijn kennis, inzichten en liefde tot jou beschikking. Zal ik ook met je delen over mijn verhaal. Niet omdat het over mij gaat, maar omdat ik de kracht van delen ken en we het samen doen. Wanneer vrouwen elkaar liefdevol support geven ontstaat er namelijk iets magisch. En dat is wat ik doe, beloofd.
En jij vrouw, jij gaat met een dieper weten, in verbinding met je vrouwelijke energie en verlicht naar huis. Zie het als een reset van jou.

voor wie:

Voor vrouwen die de diepte in willen. Het verlangen voelen zich diepgaand te verbinden met haar vrouwelijke energie. Die bewust zijn en willen leven vanuit vertrouwen, intuïtie, overgave en overvloed. Die het feminien leiderschap willen belichamen.

Doel:
Voeden en verbinden met je vrouwelijke energie, jouw vrouwenkracht
Balans creëren tussen je mannelijke en vrouwelijke energie.
Bewustwording en beweging
Persoonlijke ontwikkeling

Prijs: in de maanden april en mei introductieprijzen:
v.a. 395,00 bij een dagretreat
Meerdaagse retreat vanaf 750,00 exclusief overnachting
Vanaf juni gaan de prijzen omhoog.

Wanneer is vrouwenkracht voor jou:
– je bent een bewuste krachtige vrouw
– je ervaart een verlangen tot diepe verbinding met je vrouwelijke energie en heling van je mannelijke energie
– je bent bereid tot reflectie en diepgang
– je voelt een connectie met mij
– je wilt naast praten, vooral voelen en ervaren
– je voelt nog steeds een JA na het lezen van dit alles!

Vul hieronder je gevens in, dan connecten we en gaan we van daaruit samen onderzoeken wat past bij jou op dit moment.