The Deep Dive

Rise up

Je volledige kracht voelen via de weg naar binnen naar de diepere lagen.

OVER

Dit traject geeft jou de mogelijkheid te bewegen op de diepere lagen in jou. De lagen waar de daadwerkelijke transformatie kan plaats vinden.

We gaan voorbij het hoofd naar het wetende veld van jouw lichaam en de energie. Op een zachte milde liefdevolle manier begeleid ik je naar en in je binnenwereld. Vanuit het vertrouwen en de wetenschap dat daar alles al aanwezig is.

Helen betekent niet beter worden, maar letterlijk één worden met alles ín jou. Heel worden vraagt om beweging, om insluiten en een benadering vanuit mildheid en overgave.

wat gaan we doen?

In 6 individuele intensieve sessies van 2,5 uur gaan we middels o.a. opstellingen, systemische oefeningen, trauma release & ademwerk, visualisaties, yoga nidra en meer lichaamsgericht werk aankijken wat gezien wil worden.

Je verbindt je met dat wat er is, op emotioneel, mentaal, fysiek en energetisch niveau, door 1 van deze niveaus als ingang te nemen.

Van daaruit mag je gaan zakken in de (vrouwelijke) energie, verzachten en verbinden met álles wat er is.
Je ruimt trauma’s, bokkades en patronen op die vastgezet zijn in je lichaam, om zo ruimte te maken voor een nieuwe beweging.

Ik gebruik mijn helder voelen en weten om af te stemmen op jou en jouw proces om te weten wat precies mag gebeuren. En breng ik ook jou in verbinding met je intuïtie en potentie, zodat jij van daaruit kunt gaan bewegen.

Stuur me vrijblijvend een mail als je interesse hebt, mooie vrouw!

voor wie:

Voor bewuste vrouwen die voelen dat er beweging mag komen op de diepere lagen van het zelf via het lichaam en de energie. Die zich meer willen verbinden met de vrouwelijke energie.
Die zich volledig verbinden met hun eigen proces en JA voelen bij het traject.

Samengevat

1: 1 traject
6 sessies van 2,5 uur
Ondersteuning via app of telefoon
looptijd: +- 4 mnd

Doel:
Impact op bewustwording
Persoonlijke ontwikkeling

Prijs:
1150,00
Betalen in termijnen mogelijk