The Deep Dive

Rise up

Je volledige kracht voelen via de weg naar binnen naar de diepere lagen.

OVER

Dit traject geeft jou de mogelijkheid te bewegen op de diepere lagen in jou. De lagen waar de daadwerkelijke transformatie kan plaats vinden.

We gaan voorbij het hoofd naar het wetende veld van jouw lichaam en de energie. Op een zachte milde liefdevolle manier begeleid ik je naar en in je binnenwereld. Vanuit het vertrouwen en de wetenschap dat daar alles al aanwezig is.

Helen betekent niet beter worden, maar letterlijk één worden met alles ín jou. Heel worden vraagt om beweging, om insluiten en een benadering vanuit mildheid en overgave.

wat gaan we doen?

In 6 individuele intensieve sessies van 2/2,5 uur gaan we middels bijvoorbeeld opstellingen, systemische oefeningen, ademsessies, body remembers trauma therapy, trauma release & breathwork, visualisaties, yoga nidra en meer lichaamsgericht werk aankijken wat gezien wil worden.

De ene keer kan een emotionele klacht de insteek zijn, maar ook lichamelijke, energetische en mentale klachten zijn een mooie start om je te verbinden met dat was is.

Van daaruit mag je gaan zakken in de (vrouwelijke) energie, verzachten en verbinden met álles wat er is.
Je ruimt trauma’s op die vastgezet zijn in je lichaam, om zo ruimte te maken voor een nieuwe beweging.

voor wie:

Voor bewuste vrouwen die voelen dat er beweging mag komen op de diepere lagen van het zelf via het lichaam en de energie. Die zich meer willen verbinden met de vrouwelijke energie.
Die zich volledig verbinden met hun eigen proces en JA voelen bij het traject.

Samengevat

1: 1 traject
6 sessies van 2/2,5 uur
Ondersteuning via app of telefoon
looptijd: +- 4 mnd

Doel:
Impact op bewustwording
Persoonlijke ontwikkeling

Prijs:
1150,00