1:1 Vrouwenkracht

Heal

Één worden met alles wat er is

OVER

Jij bent ondernemer.

Je wilt impact maken.

Je wilt ondernemen vanuit vrouwelijk leiderschap.

Jij wilt geïnspireerd ondernemen.

Ondernemen met bezieling.

Je werkt er hard voor. Je bent geneigd veel in je hoofd te zitten en beseft je, hoe het er met je onderneming ook voor staat, dat het allemaal zachter mag. Dat je meer bezield wilt ondernemen, de spirit in je bedrijf weer voelen. Het mag intuïtiever en vanuit een creërende flow, waardoor je meer voldoening haalt uit je bedrijf.
En je voelt ook dat dat lastig is binnen een maatschappij en omgeving waar doorpakken, resultaten en omzet halen de boventoon voeren. En toch voel jij: dit kan anders, zachter. Want weet je, jij mag daar gewoon voor kiezen, het is jouw onderneming. Dat is juist de vrijheid die ondernemen kan geven. Wil jij die vrijheid weer ervaren?

Mooie vrouw, wat jij dan nodig hebt is verbinding met je vrouwenkracht. Niet extra kennis, meer strategie, ander aanbod. Maar eerst de weg naar binnen maken.
Zodat jij onderneemt vanuit dié staat van zijn, waar wij vrouwen van nature het meest krachtig zijn, vanuit vrouwelijk leiderschap.
Jouw vrouwelijke energie is je krachtigste energiebron om geïnspireerd en bezield te ondernemen.

Dragen van je bedrijf

Als ondernemer draag jij jouw bedrijf, niet andersom. En dragen mag licht voelen, niet zwaar.
Hoe kun jij licht dragen, zodat je bedrijf kan groeien?
Dragen gaat voorbij strategie, marketing en expertise. Dat gaat voorbij de oppervlakte, de diepte in.

Verlichting in je business

Voor jou, als jij geïnspireerd wilt ondernemen, waardoor er een nieuwe bezielde spirit en energie in je bedrijf komt.
Loskomen van belemmerende patronen en overtuigingen, voorbij de verhalen en dié beweging creëren, die de ruimte vrijmaakt.
Kiezen vanuit overvloed, in plaats van tekort.
Dit impacttraject bevrijdt je van ‘zo hoort het’ en verlicht je business, zodat die helemaal stroomt op jóuw energie.

Je hoeft niet te trekken, duwen, doorpakken, hard te werken, meer kennis en expertise om nieuwe resultaten te behalen.
Je mag zakken in je vrouwelijke energie om van daaruit je vrouwelijk leiderschap op te eisen.
Niet met strijd, maar met zachte kracht. Zodat ondernemen effectief én zachter wordt en jij nog meer impact maakt.
Jij leeft vanuit de energie van overvloed en niet meer vanuit tekort.

Vanuit je hart en ziel

Je leert bij mij geen modellen, strategieën, marketingtools of hoofd kennis. Als je iets aangereikt wil krijgen ‘wat het voor jou moet gaan doen’ is dit niet wat je zoekt.

Ik inspireer je wèl tot hart en zielskennis. Tot verstilling en vertraging om van daaruit weer in beweging te komen op een manier waar jouw vuur echt van gaat branden. En dat leidt automatisch tot groei van je bedrijf.

Dit zijn niet alleen mooie woorden, ik leef ze!
Ik onderneem geïnspireerd en sinds ik dat doe, stroomt alles zoveel kalmer, zachter, maar tegelijkertijd ook krachtiger en met veel meer genot en creatie.
Inspiratie = in spirit, dus in lijn met mij. Vanuit overvloed, vertrouwen en rust. (Ok, nog niet altijd met voldoende rust, it’s a proces;-)

Vrouwelijke energie en haar 5 vrouwen

Uniek aan dit traject is dat we werken vanuit de 5 vrouwen van de vrouwelijke energie, dat krijg je nergens anders. En deze 5 vrouwen zorgen ervoor dat jij je vrouwelijke energie helemaal kan belichamen, zodat de energie voluit kan gaan stromen. En jij vanuit deze energiebron gaat ondernemen, waar jij in lijn met jezelf je bedrijf draagt.

Wie heb jij daarvoor te zijn?

wat gaan we doen?

Jij gaat all-in voor de verrassing. Niet compleet natuurlijk, maar je vertrouwt dat ik je precies dát ga geven wat past bij jouw proces. Weet je meteen dat je ook echt iets unieks krijgt.

In 8 maanden tijd ga je met mij minimaal 5 volle dagen de natuur in. Vertragen, verstillen, verzachten en voelen waar de beweging gemaakt mag worden. Ik zoek een locatie die past bij jou en jouw proces. Minstens 2 van deze dagen zijn aaneengesloten.

Werken we intensief samen in 1:1 sessies en coach ik je tussendoor via app.

Én wat dit programma zo bijzonder maakt: ik werk samen met andere krachtvrouwen die jou ook nog extra waarde gaan bieden voor jouw proces.
Ik ontzorg jou daar volledig in. En jij weet, dat je precies dát krijgt wat jij op dit moment nodig hebt om te groeien. En dus je bedrijf te laten groeien.

Ik beloof je dat je na 8 maanden geïnspireerd onderneemt vanuit meer rust, vertrouwen, intuïtie en plezier. Dat jij bezielde keuzes kunt maken, waardoor jij met zachte kracht onderneemt. Dat je je eigen stroom herkent en deze durft te volgen.
En ik beloof je mijn nabijheid, vanuit zachte kracht, met geduld, vertrouwen en liefde.
Neem ik je mee in onder andere opstellingen, visualisaties, ademsessies, yoga nidra’s en meer energetisch lichaamswerk. Laat ik je journalen op betekenisvolle vragen. Gebruik ik mijn helder weten en voelen om af te stemmen op jou. Verstil en vertraag ik je eerst, om je vervolgens uit te nodigen in beweging te komen.

Mail me gerust vrijblijvend als je interesse hebt, mooie vrouw!voor wie:

Voor bewuste ondernemende vrouwen.
Gevestigd, beginnend of in spé, met het verlangen vanuit vrouwelijk leiderschap geïnspireerd te ondernemen.
Vrouwen die de uitnodiging voelen om meteen in vertrouwen en overgave te mogen gaan, door het kader los te durven laten en erop vertrouwen dat het proces zich ontvouwd, zodat het jou het beste dient op dit moment.

Samengevat

1:1 high impacttraject voor ondernemende vrouwen

Doel:
Vrouwelijk leiderschap
Geïnspireerd en bezield ondernemen
Impact op zakelijke groei en rust
Bewustwording, bevrijding en verlichting

Prijs:
6549,00 Excl BTW
Betalen in termijnen mogelijk