Organisaties

Naast een aanbod voor de particuliere sector werk ik ook geregeld voor organisaties. 

Training & Advies

Ik ontwikkel en geef trainingen. Al kun je trainingen ook vertalen naar lessen, workshops, of cursussen of gastlessen.
Als procesbegeleider en opleidingskundige heb ik vooral veel ervaring in de geestelijke gezondheidszorg, omgaan met ontwrichtend gedrag, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding.
De combinatie van mijn opleidingskundige en inhoudelijke expertise op bovenstaande punten maakt dat ik ‘the best of both worlds’ bij elkaar breng, om diĆ© impact maken die jij wilt.

Ik sta met Bij L.O.E.S. ingeschreven als docent bij het CRKBO. 

Vanuit mijn opleidingskundige achtergrond ondersteun ik je graag in de rollen van ontwikkelaar en adviseur op het gebied van Learning & Development vraagstukken. Wat mij hierin kenmerkt zijn creativiteit, betrokkenheid, enthousiasme, doortastend en analytisch. 
Je kunt hierbij denken aan de implementatieprojecten waar een deelproject opleiden voor nodig is, L&D visieontwikkeling, leertrajecten of gewoon eens sparren over L&D vraagstukken.

Kijk voor meer informatie bij training & advies.

Coaching

Coaching van individuele medewerkers vanuit holistisch perspectief.
Voor medewerkers die zich willen ontwikkelen. Die wellicht vastlopen of dreigen vast te lopen. Of die voelen dat er meer in hen zit, dan er nu uitkomt.

Ik maak graag gebruik van creatieve, systemische en energetische werkvormen, als energetisch tekenen, opstellingen, ademwerk en visualisaties. Een krachtig samenspel van werkvormen draagt bij aan een krachtig samenspel van hoofd (gedachten), hart(wensen/emoties) en handen (gedrag) van de medewerker.

Kijk bij coaching medewerkers voor meer informatie.

Neem gerust eens een kijkje! Wie weet spreek het je aan. Voel je welkom om vrijblijvend contact met bij L.O.E.S. op te nemen.