Luisterkind afstemming

Ieder mens heeft alle antwoorden in zichzelf, jij dus ook!
Antwoorden op vraagstukken waar je mee worstelt. Het weten zit niet in je hoofd, maar in je hart, op diepere lagen.

In een luisterkind-afstemming verbind ik mij in de energie met jou of jouw kind op die diepere laag. Ik ga in gesprek met jouw diepe innerlijk weten. Een zielsgesprek wordt het ook wel genoemd. Om die antwoorden te horen, die jij voor jezelf hebt.

En het mooie is dat een afstemming echt resoneert met jou. Het bevestigt vaak wat jij diep van binnen wel weet. En ook al begrijpt je hoofd het (nog) niet altijd, jouw hart zal weten dat het klopt, echt waar!

En lijkt het je allemaal wat vaag, vreemd, hocus pocus of wollig? Wat ik overigens helemaal snap hoor! I’ve been there 🙂
Stel jezelf dan toch eens de vraag waarom je hier nu bent. Wat maakt dat je op mijn site deze pagina nu bekijkt. En klopt het dat je ergens toch een nieuwsgierigheid voelt, een prikkel, een stiekeme stille JA?
Ik geloof niet in toeval. Dan is een afstemming waarschijnlijk datgene wat jou op dit moment dat kan bieden wat nodig is.
Boodschappen die komen in een afstemming, zijn namelijk die boodschappen die aandacht mogen hebben op dit moment.

Gedrag is altijd logisch

De kunst is op de juiste manier te luisteren

Vragen waar je aan kunt denken:

  • Hoe komt het dat mijn kind zo snel overprikkeld is?
  • Wat kan ik doen om mijn kind te helpen bij de boosheid?
  • Wat gaat er allemaal in mijn kind om?
  • Wat kan ik doen om mijn kind te ondersteunen?
  • Ik voel me de laatste tijd zo moe. Wat kan ik doen om weer energie te krijgen?
  • Ik weet even niet welke richting ik op wil met mijn werk. Hoe kan ik een juiste keuze maken?
  • Hoe komt het dat ik doe wat ik telkens doe?
  • Heeft mijn overleden vader/moeder nog een boodschap voor mij?
  • Hoe kunnen we het afscheid van mijn dierbare in coma prettig maken?
  • Waarom zijn wij als gezin bij elkaar?

Ik zet alles voor je op papier en dat ontvang je van mij via de mail.
Een afstemming bevat vaak meerdere prachtige boodschappen op diepere lagen.
Je kunt een afstemming dus nog vaker raadplegen om te kijken welke raad jij jezelf eerder hebt gegeven.

Een afstemming geeft waardevolle boodschappen uit het innerlijk weten

Het mooie van een afstemming is dat het niet belastend voor jou of je kind is, geen ingewikkelde gesprekken, terwijl je toch heel vaak waardevolle informatie krijgt waar je weer mee verder kunt. En de informatie komt uit jezelf of uit jouw kind, dus puurder kun je het niet krijgen.

Ik luister met rust, warmte, aandacht en zonder oordeel

Een afstemming gebeurt altijd op afstand en contact verloopt gewoon via de mail. Je hoeft dus niet bij mij te komen en je er geen tijd voor vrij te maken. Het enige wat ik nodig heb is een naam, foto, geboortedatum en je vraag of vragen.
Op het moment van de afstemming hoef jij er niets speciaals voor te doen. Je merkt er zeer waarschijnlijk helemaal niks van. Wel kan het zo zijn dat je na de afstemming al verschil in gedrag of gevoel gaat merken. Dit komt, doordat blokkades soms al in de energie opgelost kunnen worden.

Een afstemming kost €60,00 en vindt plaats binnen 2 weken na betaling.

Kom jij en/of je kind bij mij voor yoga of coaching in welke vorm dan ook? Of heb je dat ooit gedaan? Meld dit dan bij je aanvraag en dan krijg je van mij een afstemming voor €40,00.

Noot: je kunt een afstemming alleen aanvragen voor jezelf, voor je (ongeboren) kind of voor iemand waar je voogd van bent. Een kind boven de 10 dient om toestemming gevraagd te worden voor de afstemming.
Bij overleden dierbaren gaat het vaak ook over ouders, broers/zussen of partner. Afhankelijk van je vraag, kun je ook hiervoor een afstemming aanvragen.
Ook kun je een afstemming aanvragen voor je gezin met wie je op dit moment samen in 1 huis woont. Ik stem dan af op de energie van jullie hele gezin.