Geluksyoga kinderen

VOOR KINDEREN

He hallo!
Leuk dat je even naar deze site kijkt! Ik leg je hier kort even uit wat je bij de Geluksyoga allemaal gaat doen.
Want lijkt het jou ook leuk om een speciaal programma te volgen, om (nog) meer geluksgevoel te ontdekken? En zit jij in groep 5, 6, 7 of 8?

Je gaat bewegen op muziek, ademhalingsoefeningen doen, tekenen, zingen, yogahoudingen leren, aan de slag met mooie verhalen en het mooiste is: iedereen kan meedoen! En je mag meedoen op je eigen manier!

Geluksyoga kan je helpen om te ervaren hoe jij jezelf rustig kunt maken, of juist hoe jij jezelf kan activeren. Het helpt om te ontdekken wat voor jou werkt en wat niet. Welke talenten jij allemaal hebt en wat jouw kan helpen om iets meer geluksgevoel te ervaren.

Heb je bijvoorbeeld last van buikpijn, hoofdpijn, verdriet, spanning, stress, slecht slapen?
Heb je moeite met een ingrijpende gebeurtenis zoals scheiding of verlies?
Heb je moeite met sommige gevoelens en emoties?
Dan kan geluksyoga jou hier bij helpen.

We werken 6 weken lang in kleine groepjes, zodat ik voldoende tijd heb om jou de aandacht te geven die je verdient.
En je krijgt ook nog een gaaf boek, met allemaal super leuke opdrachten die je thuis kunt doen. Je papa en/of mama krijgt dan ook nog een boekje, zodat je dit samen kunt doen.

Jij bent erg welkom!

Geluk zit in jou zelf!

GELUKSYOGA

kinderyoga coaching

Geluksyoga is een uniek programma, ontwikkeld door bij L.O.E.S., waarin kinderen 6 weken lang, ruim 1 uur in de week aan de slag gaan met het vergroten van hun geluksgevoel.
Daarnaast krijgen zij een speciaal ontwikkeld werkboek voor Geluksyoga met allerlei leuke opdrachten, die het proces thuis ondersteunen. Als bonus krijg je als ouder ook een werkboek, waarin uitleg wordt gegeven over de opdrachten en hoe je je kind daarbij kunt helpen.

Geluksyoga is coaching door middel van yoga. Maar kinderyoga is zoveel meer dan alleen maar yogahoudingen doen. Spel, creativiteit, masseren, mindfulness, verbeelding, gedachtekracht, expressie, introspectie zijn onder andere onderdeel van kinderyoga.
Door een diversiteit aan oefeningen wordt het hoofd (denken), hart (voelen) en handen (gedrag) onderzocht, verbonden en versterkt.
In dit speciale programma wordt gewerkt met kleine groepjes in huiselijke sfeer.

GELUK
Geluk is niet ‘altijd blij zijn’. Geluk is het gevoel dat het in de basis goed is, dat je draagkracht hebt om ook de moeilijke dingen aan te kunnen, geluk is dankbaarheid voor wat er is, tegenstellingen omarmen en zelf regie ervaren.

Vervelende gebeurtenissen en emoties horen bij het leven. En hoe graag we pijn ook weghouden bij onze kinderen, hebben ze er alleen iets aan als wij ze helpen bij het zelf te doen.
Hoe kan ik boos zijn? Hoe leer ik te luisteren naar boodschappen die emoties voor mij hebben? Hoe herken ik signalen in mijn lijf dat de spanning oploopt? Welke gedachten zijn daarbij helpend en welke niet? Wat kan ik in de klas doen als ik voel dat ik overspoeld ga worden door een emotie of prikkel?

Kinderen worden uitgenodigd om op onderzoek te gaan bij zichzelf. Zonder oordeel, erkennen en herkennen wat er is, en zelf de energie veranderen.
Zelf dingen uitproberen, wat werkt en wat niet? Wat vind ik fijn en wat niet?
Om op deze manier het geluksgevoel sterker te maken.
Geluksyoga is gericht op de binnenwereld van het kind, ik en ik.

Kinderyoga coaching kan een mooie aanvulling zijn op individuele coaching of begeleiding, maar kan ook zeker losstaand ingezet worden.

Mocht jouw kind liever kinderyoga coaching individueel ontvangen, neem dan gerust contact met op.


PRAKTISCHE INFORMATIE

Je schrijft je kind in voor het programma van 6 weken.
Bij de les- en openingstijden kun je de actuele data vinden.

Zodra ik een mail van je heb ontvangen, krijg je van mij een aanmeldformulier, zodat ik alle informatie heb. Uiteraard geef ik je ook die informatie die jij wellicht nog wilt hebben.

Alle kinderen in groep 5 t/m 8 zijn welkom tijdens de lessen.

Je betaald vooraf in 1x voor het gehele blok.
De prijs voor 6 lessen is €175,00
* inclusief het werkboek met meer dan 70 pagina’s t.w.v. €25,00
* en als bonus een extra boek voor de ouder!

Wil je graag individuele geluksyoga, dan kan dat zeker! De kosten hiervan bedragen van € 230,00, uiteraard ook inclusief het werkboek met meer dan 70 pagina’s t.w.v. €25,00 en als bonus een werkboek voor ouders!
Deze individuele yoga coaching is bij voorkeur onder schooltijd.

Wil je graag een andere betalingsregeling, neem dan gerust contact met me op. Er is vrijwel altijd iets op te vinden samen.