Coaching

Zou jij wel eens willen sparren over dingen waar je over nadenkt of waar je je zorgen over maakt? Sta je op een keuze moment in je leven en kun je wel even wat hulp gebruiken om te kiezen welke kant je op wil? Heb je het gevoel dat je teveel ballen in de lucht moet houden en loop je daar op vast?
Of maak je je zorgen over je kind? Kan deze wel wat hulp gebruiken?

Coaching bij L.O.E.S.

Ik kijk graag met je mee!

En dat kan op verschillende manieren. Namelijk door individuele coaching in de vorm van losse sessies of het geluksyoga programma of kragt training. Maar een Luisterkindafstemming kan soms ook zoveel inzichten en handvaten geven.

Wellicht weet je meteen wat bij jou past, wellicht wil je daar telefonisch of via de mail ook nog even over sparren. Dat kan natuurlijk. Dan kijken we samen wat op dit moment het beste past bij jou vraag.

Bij over mij kun je meer lezen over mijn visie en werkwijze. Basis is dat ik werk vanuit een holistische visie (aandacht voor hoofd, hart, handen en systemen) en vooral ook vanuit mijn eigen intuïtie, gevoed door mijn kennis en ervaring, de energie volg. Om zodoende dat te bieden wat passend is om jou richting jouw doel te laten bewegen.

En soms is daar maar 1 gesprek voor nodig! 1 gesprek, zodat jij weer even verder kunt. En soms mogen dat er ook meer zijn. Dat ligt allemaal open en ook daar mag jij weer in bepalen.

Kijk in het menu onder coaching om meer te lezen over de verschillende vormen.

praktisch

Kijk bij Tarieven voor de prijzen.

De afspraken vinden plaats bij mij thuis of op mijn 2e werklocatie in Overloon. En soms spreken we af in de natuur. Wil jij graag op een andere locatie ontmoeten dan is er in overleg natuurlijk veel mogelijk.