Reconnect

Nadere info volgt. Hier alvast een korte beschrijving.

Reconnect is het beste van een retreat, training en persoonlijke groei in 1 concept. Voor jou alleen, of samen met vriendinnen.

Voel jij dat NU het moment is? Dat je geen lang traject wilt doorlopen, maar juist het maximale wilt geven en eruit wilt halen in 2 dagen?
Is er een soort enthousiasme of ongeduld 😉 in jou, die wil gáán.

Zit jij veel in je hoofd? Ben jij van het doorpakken, wilskracht en sterk zijn?
En wil jij juist meer leven vanuit je intuïtie, zachter, rustiger, meer ontspannen?

2 dagen en 2 nachten gaan we samen zijn op een mooie plek. Waar je kunt ontspannen, tijd voor jezelf kunt nemen en kunt vertragen, verstillen en verbinden.
Daarnaast gaan we het maximale eruit halen voor jouw persoonlijke groei middels opstellingen, overtuigingenwerk, schaduwwerk en meer.
Laat ik je van alles zien en ervaren over het werken met je eigen intuïtie en werken met de energie. Kun je meteen toepassen in je eigen leven.

Reconnect is voor jou als je echt bereid bent te investeren in jezelf. Je er echt voor wilt gaan. Als je merkt dat je telkens vastloopt in dezelfde patronen en waar je maar niet doorheen lijkt te breken. Als je weer een laag dieper wilt gaan in je groei, nieuwe inzichten wilt krijgen in hoe het voor jou werkt en waar dingen vandaan komen. Voorbij het hoofd, voorbij de gedachtes en overtuigingen, recht in jouw hart.

Èn als het jou fijn lijkt om de diepte in te duiken. Juist doordat we alle tijd hebben, mogen de dingen ontstaan zoals ze ontstaan. Hoeven we niets te forceren, snel af te ronden of op een ander moment het weer oppakken. Maar kunnen we wel de diepte in door de lange tijd die we hebben. Telkens een laagje dieper.

Door de diversiteit aan tools die ik heb, krijgt alles de ruimte wat gezien wil worden. Ik werk met jou, zoals ik ook wil dat mijn coach met mij omgaat. Geen quick wins voor mij. Met geduld, zachtheid en eerlijkheid en zeker ook een liefdevolle confrontatie als het nodig is. Mijn kracht is dat ik voor jou de ruimte veilig houd, waar jij op jouw tempo mag ontdekken, waarin ik kan laten ontstaan wat op dat moment aandacht nodig heeft. Ik forceer niet, ben niet op zoek naar iets, hoef niet te graven. Dat is zo wonderlijk. Geen gepeuter in jouw binnenwereld. Is niet nodig. Want als jij je eraan over kunt geven, komt vanzelf naar boven waar mee gewerkt mag worden.

Ik geef je 2 dagen lang mijn volledige aandacht, kennis, ruimte en geef ik je alles, zodat jij eruit kan halen wat jij wilt!

Soms kunnen we met ons hoofd bedenken wat er nodig is, maar wanneer we de energie haar werk laten doen, komen we soms tot de meest verassende inzichten. En die inzichten, die zijn zo waardevol.

Het is bewust geen open groep, waar een ieder zich in kan schrijven.
Reconnect vraagt veiligheid en vertrouwen en waar voel je je het nou meer mee vertrouwt dan met ‘your own people’.
Vraag jij je bij retraites, stilte weekenden etc ook wel eens af: maar welke mensen komen daar op af? Past dat bij mij? Voel ik me daar prettig bij? En kan ik echt de diepte in, in een grote groep?
Dat is precies waarom Reconnect alleen voor jou of met je eigen vriendinnen is (of zus, of buurvrouw, of collega hè, waar jullie je goed bij voelen)

Of neem jij deze kans om juist eens helemaal voor jezelf alleen te gaan?

Tijdens deze dagen is er voldoende ruimte om je eigen momenten te pakken, te wandelen, te rusten, even wat te lezen.
En tegelijkertijd nemen we ook voldoende ruimte om samen te werken, zodat jij er echt het maximale uit kunt halen.

Interesse? Leuk!
Laat het me weten door een mail te sturen via de button op deze pagina of via bijloes@gmail.com. Plannen we een gesprek in, mag jij al je vragen stellen en als het klikt kijk ik mee of Reconnect hetgeen is wat op dit moment aansluit bij jouw behoefte.