Intense Sessie

Nadere info volgt. Hieronder alvast wat informatie.

YES! Ben jij er klaar voor? Niet een uurtje coaching, maar even kort en krachtig de diepte in gaan in een sessie van een volledig half dagdeel!

De intense sessie is een 1 op 1 coaching, next level.
Dit is iets voor jou, wanneer je even goed door wilt pakken. Je op zoek bent naar diepere inzichten over jezelf. Over wat jou tegenhoudt om het leven te leven wat jij graag wilt.
Om de vrouw te zijn die jij bent, maar die het moeilijk vindt zich te laten zien.

Waarschijnlijk ken je het wel. Dat gevoel dat telkens dezelfde thema’s maar terug blijven komen. Heb je misschien je werk al voor gedaan, maar toch popt het telkens weer op.
Dit kan in je werk zijn, binnen je familie, je relatie of gezin. Of wellicht zijn het patronen die overal zichtbaar zijn.
Ze houden jou tegen om volledig te gaan staan voor jezelf. En jij voelt, dat die tijd wel is aangebroken.

In de intense sessie laten we zichtbaar worden wat het is wat jou blokkeert, wat jou tegenhoudt. Welke overtuigingen zitten in jouw kern, welke (familie)patronen spelen mee, welk deel in jou is eigenlijk de baas? En op welke manier doet jouw hoofd mee en doet je hart eigenlijk wel mee?

De intense sessie is een diepgaande korte krachtige manier, om dit zichtbaar te maken met de mogelijkheid om ook delen al te transformeren. Zodat jij lichter en krachtiger de deur uitgaat.

Jij hoeft het werk niet te doen om te veranderen mooie vrouw. Je hoeft alleen het werk te doen, om de vrouw te zijn die jij al bent!

Heb je interesse? Leuk! Laat het me vrijblijvend weten door mij een mail te sturen via de button op deze pagina of via bijloes@gmail.com. Maken we kennis, kun je alle vragen stellen die je wilt en als het klikt, kijk ik met je mee of een intense sessie is wat op dit moment aansluit bij jou behoefte.

Liefs Loes