Aanbod

Kijk in het menu naar de verschillende manieren om met mij te werken.

In het kort:

Intense sessie
1 heel dagdeel
1 op 1 coaching
Next level coaching voor diepere inzichten en waar jij krachtiger en lichter de deur uit gaat.

Reconnect
2 dagen en 2 nachten
1 op 1 of met max 3 vriendinnen
Een krachtige intensieve coaching (retraite), waar de diepere lagen zichtbaar mogen worden. Snel resultaat in korte tijd, zodat je meer kunt leven in lijn met wie jij van binnen echt bent.
2 dagen en 2 nachten ontspanning, stilte, gezelligheid èn de diepte in middels opstellingen, meditatie, yoga nidra, energetische en systemische oefeningen.
2 dagen en 2 nachten alle ruimte voor jou mooie vrouw!

Jaarprogramma
1 jaar, 6 livedagen en iedere maand inspiratie door opdrachten, video’s, audio’s en verhalen.
In een kleine groep van maximaal 10 vrouwen.
We komen 6 keer een hele dag samen, waarin telkens een thema centraal staat. In de groep kun je delen, dragen, ontdekken en oefenen. Herkenning en erkenning vinden, de kracht van een groep vrouwen ervaren. En natuurlijk mogen gezelligheid en humor niet ontbreken.

The Deep Dive
6 maanden, 6 diepgaande sessies
1 op 1 coaching
Door de tijd te nemen om het proces in rust te doorlopen, mag je alles wat gezien wil worden rustig en stapsgewijs aankijken, doorvoelen en doorleven. Neem ik mee op een prachtige reis in jouw binnenwereld, waar jij mag dwalen, je verwonderen, ontdekken en groeien.

Yoga nidra
Een blok van 4 sessies in een kleine groep vrouwen heerlijk ontspannen, loslaten en herstellen.

Energetische afstemming
Met een fluistering van de ziel mag je horen wat jouw onbewuste jou wilt laten weten. Ik stem af in de energie op jou en ga in je gesprek met jouw diepste binnenste. Jij krijgt van mij op papier alle boodschappen, inzichten en handvaten die zich hebben laten zien. Dit kan ook een heel mooi vertrekpunt zijn voor een coachingstraject.
Je kunt deze fluistering van de ziel ook voor je kind aanvragen.